Erbjudande till dig som småföretagare inom hästnäringen!

Kategorier: Nyheter.

Erbjudande till dig som småföretagare inom hästnäringen!
Är du intresserad av att delta på EuroHorse 2016 med ditt företag så finns det möjlighet att boka in dig på vårt hästföretagartorg!
Monterytan är 1,5m djup och så bred som du bokar, det ingår svart matta, vita träväggar, 2 st utställarkort, grundavgift och försäkring. Varje monter delas av med 1,5m vägg. Det går bra att spika/skruva i väggarna, tänk bara på att väggarna skall rensas från spik/skriv och dyl. vid mässans slut. Vill du ha tillgång till el så bokas det separat vid din anmälan. 2 hål i väggen kostar 1 066 kr(ex moms)
Pris: 1 749 kr/kvm (ex moms)
Allmän info Banderoll ”Hästföretagarna” hänger i taket och torget kommer även märkas ut med skyltar, digitalt och i tryck. Samutställare finns inte. Den personen som bokar montern står som ansvarig och får med sitt företagsnamn i tryckt och digitalt material. När din bokning är genomförd kommer du få ett inloggningsmail till USO (Utställarservice Online) där kan du redigera dina företagsuppgifter, ladda upp din logga, beställa bjudbiljetter till dina kunder till ett reducerat pris och mycket annat.
Hästcentrum/SLU samordnar montern, sköter fakturering och kontakter fram tills anmälningstiden gått ut, därefter överlämnas bokningarna och all information till EuroHorse som tar över de fortsatta kontakterna.
Fel i din monter när du kommer till mässan? Skulle det vara så att matta eller el saknas eller montern byggts fel kontaktar ni Caroline Bender på tel: 031-708 8113 eller på mail; caroline.bender@svenskamassan.se
Anmälan görs senast 1 december till: Sylvia Persson genom att mejla ditt företags organisationsnummer och kontaktuppgifter till sylvia.persson@slu.se. Faktura skickas vid anmälan, efteranmälan i mån av plats.
Frågor och mer information kontakta: Sylvia Persson, 070-696 87 02 eller sylvia.persson@slu.se

Tack till SLU och HÄSTCENTRUM som gör detta möjligt!