FOTOTÄVLING!

Kategorier: Nyheter.

Delta i fototävling med Hästföretagarna och vinn två dagsbiljetter till Gothenburg Horse Show Fredagen den 27 Februari!

Hästföretagarna är branschorganisationen med hästföretagare för hästföretagare. Vi vet att många jobbar hårt för att genomdriva sina affärsidéer och är inte rädda för lite skit under naglarna och lera på stövlarna. Nu vill vi dela dina bästa bilder från din vardag och ditt arbete som en aktiv hästföretagare!

Maila ditt tävlingsbidrag till info@hastforetagarna.se under jul och nyårshelgerna för att vara med i dragningen 20 dag Knut. ( 2015-01-13)

  • För att vara med i utlottningen ska du vara medlem i Hästföretagarna.
  • Du måste äga rätt att publicera bilden och i och med att du deltar, ger du Hästföretagarna rätt att använda din bild på vår hemsida och i eventuellt annat kommunikationsmaterial från Hästföretagarna.
  • Skicka bild tillsammans med kontaktuppgifter, vad eller vem som är på bilden och vem som tagit fotot.

Lycka till!