Varmt välkommen att visa ditt företag på Eurohorse!

Kategorier: Nyheter.

Boka in 26 februari – 1 mars 2015!

Småföretagarnas montrar har liksom förra året Börjes i ”norr” och ni har varandra i ryggen vilket gör att ni slipper Börjes stök. ”Söder” om er håller föreningarna till och ytterligare längre ned finns paddocken. De har gjort gatorna vertikalt genom föreningarna så ni har god kontakt med det som händer i paddocken. ”Öster” om er finns hagarna med hästar vilket alltid drar folk. ”Väster” om er har ni Utbildningsorganisationerna därefter resten av mässan.

Mer om förutsättningarna, t.ex. att alla väggarna emellan er är 1,5 m, finns i det bifogade erbjudandet. Vi kommer att fylla de röd-, gul-, blå- och orangemarkerade platserna först. När de är fulla börjar vi med de gröna, se bifogad hallkarta.

Anmälan görs till mig senast den 1 november. SLU samordnar montern så att ni kan få detta fina erbjudande. När vi fakturerat överlämnar SLU kontakterna till mässan.

Boka in 26 februari – 1 mars 2015!

Erjudande PDF

Monter yta PDF

Varmt välkomna!

Sylvia Persson

projektledare

 

Sveriges lantbruksuniversitet

Box 234

532 23 Skara

0511-67188

070-6968702

sylvia.persson@slu.se

www.slu.se