Årsstämma 2014 i Skara

Kategorier: Aktuellt Hästföretagarna.

Här hittar du kallelse och dagordning för Hästföretagarnas stämma som äger rum på Axevalla travbana i Skara lördag den 22 mars.

Vi har ett intressant program utöver ordinarie stämman: presentation av Travskolan på Axevalla, organisationen Skara Hästland som samlar kommun, företagare och förening runt befintlig trav- och ridskoleanläggning samt BYS Hovslagarskola som driver både grundutbildning och kvalificerad fortbildning av hovslagare. Där kan du få veta vad som skiljer en av Jordbruksverket godkänd hovslagare från en vanlig!

Kallelse till stämma i Hästföretagarna 2014

Anmälan sker senast söndag den 16 mars på mejladress: info@hastforetagarna.se. Glöm inte ange ev allergier eller annat av vikt att veta för matens skull. Om du ej är medlem är du välkommen som gäst men får betala för din lunch!

Vill ni samåka till Skara så använd gärna vår Facebooksida som samordningscentral! Sök på Hästföretagarna om ni inte redan “gillar” sidan. Vi lägger upp en notis i loggen på framsidan om samåkning så är det bara att “fylla” i kommentarsfältet och söka upp varandra den vägen. Använder du ej Facebook så kan du skriva vid anmälan att du önskar samåka (och var du bor) så ska vi se om vi kan “tussa ihop er”!

Här hittar du verksamhetsberättelsen! Verksamhetsberättelse 2013 för Hästföretagarna 2

Välkomna!