Hästföretagarnas årsstämma 2013

Kategorier: Aktuellt Hästföretagarna.

Nu stundar snart årets stämma för den nationella branschorganisationen Hästföretagarna! Varmt välkommen till stämman som äger rum under Euro Horse i Svenska mässan i Göteborg (lokal J2). Tid: fredag 26 april kl 14.30-17 (inleds med fika). Eftermiddagen kan startas med ett högintressant seminarium redan kl 13 om hur man kan kommersialisera hästgödsel, en redovisning av Hästföretagarna i Göteborgsregionen som arbetat med ett länsstyrelsestött projekt under året.

Även som icke-medlem är du välkommen till stämman, men utan rösträtt då förstås. För du är kanske nyfiken på hästföretagarnas branschspecifika frågor? Här möter du aktiva kollegor.

Nedan kan du ladda hem årsmöteshandlingar och dagordningen samt praktiska fakta. Läs mer om gödselseminarium här.

Välkommen hälsar vi alla i styrelsen!
Aja Blomberg-Andersson/Falkenberg/stuteri och seminstation, Åse Ericson/Falköping/häst- och ryttarutbildning samt unghästuppfödning, Annelie Andersson/Stockholm/serviceföretag ångtvättrengöring, Lennart Enberg/Kalix/brukshästföretag, Olle Forsell/Ydre/mat- och hästturismföretagare, Nina Fox Stark/Väderstad/häst- och ryttarutbildning samt läger, Anders Lagergreen/Stockholm/ridskoleföretagare!

Verksamhetsberättelse för Hästföretagarna 2012
Kallelse till stämma i Hästföretagarna 2013
årsstämma 2012 041