Hästföretagarna vann på Euro Horse

Kategorier: Aktuellt Hästföretagarna.

I helgen som gick det var det full aktivitet på Göteborg Horse Show och Euro Horsemässan. Hästföretagarna är såpass nya i gamet så någon egen monter hade vi inte. Men vi hade tagit fram marknadsföringsmaterial och delade ut det på strategiska platser och möten som det är gott om under mässan. Vi fick också lov att ha ett hörne på det särskilda företagartorg som Hästföretagare i väst hade på mässan. Så under helgen fördubblades antalet medlemmar 🙂 På bilderna samtalar interimsstyrelsens Helena Richardsson, Peter Wirtberg och Åse Ericson med hästföretagare.

Över 200 företagare deltog på ett Hästföretagarforum under torsdagen (arrangerat av Göteborg Horse Show mfl). Läs mer här.

Och tyckte ni att det var väldigt gott om vinnare i Göteborg så var det just det. För alla medlemmar i Hästföretagarna fick utmärka sig alldeles särskilt!

Foto: Maria Kjellberg & Åse Ericson