Tid och plats för stämman

Kategorier: Aktuellt Hästföretagarna.

Nu är tid och plats bestämd för Hästföretagarnas första ordinarie årsstämma.

Tid: 16 april 2011 kl 10.00 (morgonfika med smörgås och kaka från 9.30)
Plats: Hotell Scandic Mölndal, nära Åby travbana och Olympiatravet, Göteborg.

Efter stämman finns det chans att äta lunch ihop och tala om branschfrågor och annat som berör. Det blir också möjlighet att följa en av Sveriges största travtillställningar, Olympiatravet. Medlemmar i Hästföretagarna får en kallelse senast två veckor innan mötet.

På stämman ska ordinarie styrelse väljas för vidare arbete, serviceavgifter bestämmas och mycket annat.

Har du idéer på personer du tror skulle göra ett bra arbete i styrelsen så ta gärna kontakt med valberedningen. Du hittar dem under fliken Kontakt på hemsidan. Vi ser gärna spridning geografiskt och från olika näringar så det blir så bred representation som möjligt i styrelsen.