Hästföretagarna på Euro Horse

Kategorier: Aktuellt Hästföretagarna.

Vill du träffa oss som i interimsstyrelsen för Hästföretagarna eller andra medlemmar i branschorganisationen så är chansen stor på Euro Horse den 24-28 februari. Mässan som samlar hästfolk från hela Sverige (och andra länder med förstås). Dels kommer flera av oss att vara med på det Hästföretagarforum som arrangeras under torsdagen, dels kommer vi att mingla i och kring en monter som drivs av hästföretagare i väst. Nu vill vi vara tydliga med att Hästföretagarna är ett nationellt projekt men västföretagarna ligger i framkant vad det gäller att organisera sig som hästentreprenörer!

I monter B09:82 (nära padockområdet) kommer du att kunna bli medlem i Hästföretagarna och även motta en alldelels särskild hyllning från oss. Om du redan betalt får du hyllningen med förstås! Har du anmält dig men inte hunnit betala än kan du passa på att göra det på plats och hyllas för det 😉 300 kronor kostar det att bli medlem, serviceavgift tilllkommer efter föreningsstämmans beslut i april.

Välkommen att möta oss och prata hästföretagande under hästfestdagarna i Göteborg!