Hästföretagarnas styrelse 2012

Kategorier: Aktuellt Hästföretagarna.

Hästföretagarnas årsstämma 2012 är avklarad och två nya personer valdes in i styrelsen vid stämman som avhölls på Ågesta utanför Stockholm. Vi tackar avgående Margareta Bendroth och Peter Wirtberg för deras fina arbete alltsedan den interimistiska starten i december 2010 och välkomnar Nina Fox Stark (Väderstad, Östergötland) och Anders Lagergréen (Stockholm) i styrelsen. Som ordförande fick Aja Blomberg Andersson förnyat förtroende. Övriga ledamöter är Annelie Andersson, Lennart Enberg, Åse Ericson och Olle Forsell. Valda till revisorer blev Peter Wirtberg och Ulla-Britt Höfling, till revisorssuppleanter Hans Ericson och Ylva Larsson. I valberedningen finner vi Margareta Bendroth, Pepijn Ott, Karin König och Eva Bergström. Läs mer om personerna i styrelsen här.

Fr vä: Olle, Nina, Åse, Anders, Aja, Annelie (Lennart saknas).Bild